Ενημερωτική εκπομπή

Ενημερωτική εκπομπή για τις εκκενώσεις στην Πάτρα

Στις 7 Αυγούστου, 2 μέρες μετά την εκκένωση 3 καταλήψεων στην Πάτρα, έγινε μια μακροσκελής ενημερωτική εκπομπή από το Ράδιο Κατάληψη σχετικά με τα γεγονότα αλλά και την ιστορία των χώρων αυτών. Η εκπομπή χωρίστηκε στα παρακάτω 4 μέρη :

 

Μέρος 1ο - Το χρονικό της εκκένωσης των 3 καταλήψεων

 

Μέρος 2ο - Ιστορικό Παραρτήματος

 

Μέρος 3ο - Ιστορικό κατάληψης Μαραγκοπούλειο

 

Μέρος 4ο - Ομάδες Παραρτήματος

Ενημέρωση από την πανελλαδική πορεία στη Βέροια, Σάββατο 23/2/2012 στις 12.00

Αύριο από τις 12.00 θα υπάρχει live ενημέρωση από το ράδιο κατάληψη για την πανελλαδική πορεία αλληλεγγύης στους 4 συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης που θα γίνει στη Βέροια.

 

http://radiokatalipsi.espiv.net

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Ενημέρωση για τα γεγονότα της Πέμπτης 5/1 στην Πειραϊκή - Πατραΐκή

Την Πέμπτη 5/1 μεταξύ 6.30 και 7 έγινε επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας στους μετανάστες που μένουν στο παλιό εργοστάσιο της πειραϊκής - πατραϊκής. Οι μπάτσοι ξύπνησαν με κλωτσιές τους μετανάστες, έσκισαν και έκαψαν τα χαρτιά κάποιων και συνέλαβαν πιθανόν πάνω από 50 άτομα (δεν είναι επιβεβαιωμένο). Έπειτα με τη συνδρομή του Οργανισμού Λιμένος Πατρέων (είναι ιδιοκτήτης του χώρου) και πιθανώς του δήμου πατρέων άρχισαν να συγκεντρώνουν σε στοίβες τα υπάρχοντα των μεταναστών (όσα στρωματα υπήρχαν, κουβέρτες, ρούχα, παπούτσια) και να τα καίνε, όσα δε μάζεψαν για σκουπίδια. Από τις φωτιές που έβαλαν οι μπάτσοι πήραν φωτιά και ολόκληρα δωμάτια ή κτίσματα τα οποία εκ των (πολύ) υστέρων, κατά τη 1 δηλαδή, ήρθε για να σβήσει η πυροσβεστική.

Κάποιοι μετανάστες είπαν για δύο λεωφορεία με συλληφθέντες, αλλά όχι σίγουρα για τον αριθμό τους. Πληροφορίες υπάρχουν και ότι τους μετέφεραν προς Αθήνα (κάποιους αν όχι όλους).

 

Η ηχογραφημένη ενημερωτική εκπομπή βρίσκεται εδώ

 

Παρασκευή 6/1 από τις 17:00 και μετά και Σάββατο 7/1 από τις 14:00 και μετά θα μαζεύονται στο Παράρτημα ρούχα, κουβέρτες, παπούτσια, τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη για να δοθούν στους μετανάστες

Αλληλεγγύη στον Άρη Σειρηνίδη

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης στον αναρχικό Άρη Σειρινήδη, την Τετάρτη 24 Μάη  θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνική ομιλία με τη Συνήγορο του Άννη Παπαρούσου.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ' ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

 @πόδραση

κάθε τετάρτη 7  με 9 μ.μ
Υ.Γ Η εκπομπή έχει ανέβει εδώ

Αναμετάδοση εκπομπής του 98 FM

Το Σάββατο, 05 Φεβρουαριου, περίπου στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί εκπομπή ενημέρωσης και αντιπληροφόρησης για την πανελλαδική απεργία των 300 μεταναστών εργατών που έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 25/01. Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το κτίριο Ηπείρου και Πατησίων όπου έχουν μεταφερθεί οι μετανάστες-απεργοί πείνας ύστερα από την αποχώρησή τους από το κτίριο της Νομικής.


Καμιά ζωή δεν είναι λαθραία!
Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών-στριών.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου