ανακοινώσεις ράδιο κατάληψη

On Air!

onair  Είμαστε και πάλι στον αέρα! Προς το παρών διαδικτυακά και μέσα στις επόμενες μέρες και στα ερτζιανά!

Ξεκινάμε!

Το Ράδιο Κατάληψη ξεκινάει για μια νέα ραδιοφωνική χρονιά! Αν και χωρίς στούντιο προς το παρόν (ελπίζουμε για το τέλος αυτής της εβδομάδας) η συνέλευση θα γίνει κανονικά την Παρασκευή 26/8 στο Παράρτημα!

Βίντεο: "Πώς φτιάξαμε το Ράδιο Κατάληψη"

Το βίντεο του Ράδιο Κατάληψη ανέβηκε σε torrent στον black-tracker!
Κατεβάστε το από εδώ: http://www.black-tracker.gr/details.php?id=457

Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε για να προβληθεί στην πρώτη εκδήλωση του σταθμού για τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή των γεγονότων του Δεκέμβρη τόσο στην Πάτρα όσο και πανελλαδικά, τις διεργασίες που οδήγησαν στην δημιουργία του Ράδιο Κατάληψη και την άποψή μας σχετικά με την μεσολάβηση και τα ΜΜΕ. Τον Σεπτέμβρη του 2009 η κεραία του Ράδιο Κατάληψη αλλάζει θέση με μια γιγαντιαία επιχείρηση εξαιτίας νομικών αλλά και τεχνικών προβλημάτων. Ακολουθούν συνεντέυξεις / αποσπάσματα των πρώτων εκπομπών του Ράδιο Κατάληψη αλλά κυρίως αυτών που υπήρχαν τον Νοέμβρη του 2009.

Το Ράδιο Κατάληψη 93.7 FM διανύει πλέον τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και ο διαμοιρασμός του βίντεο αυτού γίνεται στην λογική της διάχυσης των αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων, με βάση την αντιιεραρχία και έναντια στην διαμεσολάβηση και την εμπορεύματοποίηση της έκφρασης μας.

Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

(Διάρκεια: 50 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα)

ΥΓ: Βοηθήστε και στο διαμοιρασμό όσο μπορείτε...

Αλλαγή ημέρας και ώρας της συνέλευσης

Η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής της εβδομαδιαίας συνέλευσης του Ράδιο Κατάληψη 93.7 ξανά-άλλαξε!

Πλέον βρισκόμαστε κάθε Παρασκευή στις 17:00, όπως πάντα στο Παράρτημα...

Συνέλευση του Ράδιο Κατάληψη 11/2

Επειδή την προηγούμενη Κυριακή η συνέλευση δεν έγινε, θα γίνει την Παρασκευή 11/2 στις 19:00 στο Παράρτημα.Την Κυριακή 13/2 κανονικά στις 19:00.

Ενημέρωση για απολύσεις στη Vinci και στο Tapas

Η γαλλική μεγαλοκατασκευαστική εταιρία Vinci, που μαζί με άλλες μεγαλοκατασκευαστικές (ΑΚΤΩΡ) κατασκευάζουν το δρόμο από την Πάτρα μέχρι την Κόρινθο, τα τούνελ κατά μήκος της περιοχής κλπ.

Αναμετάδοση της εκπομπής "Εντροπία στα FM" από τον 98fm

Την Πέμπτη 2/12 20.00-22.00 θα γίνει αναμετάδοση της εκπομπής "Εντροπία στα FM" με θέμα : Ιστορική αναδρομή στα ελευθεριακά-κινηματικά ραδιόφωνα του παρελθόντος.

Για την εμπρηστική επίθεση στον Radio Revolt 88.7

Την Τρίτη 9/11 στις 11 το βράδυ ο αυτοοργανωμένος σταθμός Radio Revolt στη Θεσσαλονίκη δέχεται την τρίτη κατα σειρά εμπρηστική επίθεση από παρακρατικούς (έχουν προηγηθεί άλλες δύο επιθέσεις το καλο

Αναμετάδοση συνεντεύξεων κρατουμένων

Την Παρασκευή 5/11 20.00-21.00 στα πλαίσια της εκπομπής @πόδραση θα γίνει αναμετάδοση των ηχογραφημένων συνεντεύξεων των 3 προφυλακισμένων για την υπόθεση της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου